Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на 145ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Защо не видиш и дали някой колега от форума си продава неговата... Поне ще се знае дали е поддържана или не... Колкото до Горубляне - гаранция ще намериш по-евтина, но не се заблуждавай, ако ти кажат това са дребни неща и не струват много... Отиди с някой, който поне малко разбира...
    Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Разгледай тук кой какво продава
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
        Ако съдя по Ланчия форума , колегата държи на дизел Инъче твоята изглежда добра Друг път да я доведеш на сбирка
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

[quote=RoMeO_156_GTA]
          Първоначално публикувано от "tokata_pz_flex":9r6h4u5z
          Ако съдя по Ланчия форума , колегата държи на дизел Инъче твоята изглежда добра Друг път да я доведеш на сбирка [/quote:9r6h4u5z]
          Да трябва да е няква печка.
          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
          SAAB 9-3 SS 1.9TiD
          sigpic

Comment

батенце, не ходи на Горубляне, само ше си затриеш времето, а и парите, ако се излужеш да вземеш нещо от там. Сумати приятели изгоряха така. Може и да попаднеш на някое свестно возило, но шанса е 1/10. моя съвет е да се ориентираш към обяви по форума или където и да било другаде, за да не си трошиш главата после. Аз примерно отидох до Враца да си я взема моята и си заслужаваше. много по-евтино я взех и в перфектно състояние. За тия пари в София ми предлагаха само някакви гробници. 2 мисли...
            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

колега този волан на тази кола е сменен тои е от стария модел на тази кола трябва да е друг ,а колко пари ще ти излезе за обслужване поне 500-600лв за масла на двг,скоростна кутия ремаци ролки регистрация ,а тя и музика няма ае за да се чустваш добре поне 1000 ще пръснеш след нея ако е зле със гумите.Моята хем аз си я взех от Италия не много евтино но поне за киометрите сам спокоен че са реални на 90000км и сам 2ри сопственик ми седна около 6400 докато стане само да карам

Comment

[quote=RoMeO_156_GTA]
                Първоначално публикувано от "tokata_pz_flex":1hw2egbv
                Ако съдя по Ланчия форума , колегата държи на дизел Инъче твоята изглежда добра Друг път да я доведеш на сбирка [/quote:1hw2egbv] Аз не съм казал за мойта , а по принцип Иначе мойта е грозна , не гледайте я нея
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                X